14de Bijeenkomst van het Cruciale Dialogen Genootschap – 7 juli 2016 – Ter Heide 9971 Lembeke

 

Onverwacht, onverhoopt en uniek….  

Van 5 tot 9 juli 2016 is onverhoopt mijn mentor m’n gast in Ter Heide (Lembeke). Hij is eigenlijk op familietrip en toch staat dr. Charles Leroy ‘Charlie’ Palmgren er uitdrukkelijk op dat ik tijdens z’n verblijf in Vlaanderen een workshop organiseer ten behoeve van ons Genootschap. Hoewel begin juli zowat de slechtste periode in het jaar is om zoiets te organiseren, kon ik niet weigeren. Vandaar deze aankondiging van de 14de bijeenkomst van het Cruciale Dialogen Genootschap die doorgaat op donderdag 7 juli e.k. in het vertrouwde kader, de Grote Zaal van Ter Heide, Tragelstraat 2, 9971 Lembeke.

Het wordt een enige gelegenheid om in onze contreien m’n ‘derde vader’  Charlie Palmgren ‘in levende lijve’ aan het werk te zien. Dit unieke en uiterst interactieve event gaat uiteraard door in het ons bekende heerlijke kader. Gezien Charlie z’n ‘consulting fee’ in de Verenigde Staten laat, kunt u uw zitje reserveren aan de gebruikelijke investeringsprijs : Euro 250,- (excl. BTW). Echt een weggeefprijs! (Voor twee deelnemers van hetzelfde bedrijf een korting van 10%, vanaf drie 20%)

Het maximum aantal deelnemers is ook nu vastgelegd op twintig, dit om een hoog niveau van interactie tussen de deelnemers en Charlie en tussen de deelnemers onderling mogelijk te maken. De leden van het Cruciale Dialogen Genootschap heb ik een een voorgift van een vijftal dagen gegeven en daar hebben ze gretig van gebruik gemaakt: ik mocht reeds tien deelnemers noteren. Vanaf vandaag maak ik, voor de resterende tien zitjes, deze unieke bijeenkomst in bredere kring bekend. Dit via m’n groter netwerk en de Sociale Media.

Hoeft het nog gezegd? Warm aanbevolen!

 

Workshop_july_2016